🎥 Kijken op eigen risico! Afschuwelijke beenbreuk kooivechter Reischman schokt fans MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Kijken op eigen risico! Afschuwelijke beenbreuk kooivechter Reischman schokt fans

🎥 Kijken op eigen risico! Afschuwelijke beenbreuk kooivechter Reischman schokt fans

Het professionele mixed martial arts debuut van Dylan Reischman zal niet snel vergeten worden. Deze brak op gruwelijke wijze zijn been gisteravond tijdens bij Combate Global in Miami, Florida.

De 21-jarige Dylan Reischman maakte zaterdag een van de meest gruwelijke blessures mee die recentelijk in MMA zijn gezien, toen hij halverwege de tweede ronde van zijn gevecht tegen Jaime Mora bij Combate Global: Ferreira vs. Morales een ernstig gebroken been opliep.

Reischman probeerde een takedown langs het hek te verdedigen toen het gruwelijke tafereel zich ontvouwde, toen Mora, Reischman omhoog tilde en probeerde hem naar de mat te brengen. Het linkerbeen van Reischman raakte echter op een ongemakkelijke manier klem onder de twee lichamen en brak luidruchtig doormidden.

Kooivechter breekt been op gruwelijke manier

De gewonde Reischman vestigde onmiddellijk de aandacht van de scheidsrechter op de blessure, waardoor er abrupt een einde kwam aan het gevecht. In een herhaling van de sequentie die het gevecht beëindigde, lijkt het alsof een bot in het been van Reischman bijna uit de bovenkant van zijn knie steekt.

Een video van de scène kan hier worden bekeken, maar wees alsjeblieft gewaarschuwd, deze is niet geschikt voor mensen met een zwakke maag. Nogmaals: Deze video is uiterst, uiterst gruwelijk. Kijk op eigen risico.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws