KNALLER: MMA-sloopkogel levert brute knock-out af (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

KNALLER: MMA-sloopkogel levert brute knock-out af (video)

KNALLER: MMA-sloopkogel levert brute knock-out af (video)

Dat het co-main event van UFC Fight Night 182 waarschijnlijk zou eindigen met een verwoestende finish was geen verrassing. Maar toch vielen de monden open door de manier waarop Williams zijn tegenstander via knock-out versloeg in de UFC Apex in Las Vegas.

Met een stoot die recht uit de hel leek te komen sloeg Williams in op Alhassan en raakte deze vol in zijn gezicht. Het was gevecht was slechts 30 seconden onderweg in de eerste ronde. Williams heeft nu bewezen dat hij een legitieme knock-out-bedreiging.

Niet persoonlijk

De twee UFC-gevechten van Williams duurden samen slechts 57 seconden. Over zijn optreden is Williams duidelijk: "Het is niet persoonlijk, het is gewoon een straf," zei Williams in zijn interview na het gevecht.

"Ik heb gewacht om op tv te komen en dit te doen. … Ik hoop dat mijn tegenstander in orde is. Als de mensen door mij blijven slapen, zal de dokter ze wakker maken. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws