'Kalm jonguh!' Ex-UFC kampioen stelt angstige uitdager gerust MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Kalm jonguh!' Ex-UFC kampioen stelt angstige uitdager gerust

'Kalm jonguh!' Ex-UFC kampioen stelt angstige uitdager gerust

Charles Oliveira heeft gereageerd nadat Islam Makhachev zijn bezorgdheid had geuit dat hun UFC 280-titelgevecht niet tot wasdom zou komen. Oliveira en Makhachev zullen op 22 oktober in de headliner van UFC 280 in Abu Dhabi vechten voor de vacante lichtgewicht titel.

Charles Oliveira zal deelnemen aan de langverwachte wedstrijd met een winrecord van elf gevechten, zijn laatste overwinning op Justin Gaethje was bij UFC 274. De Brazilaan werd gedwongen om de titel vcant te stellen voorafgaand aan de wedstrijd en kwam die avond niet in aanmerking om de mee naar huis te nemen.

Ondertussen zal Islam Makhachev UFC 280 betreden met een winreeks van tien gevechten, zijn meest recente overwinning is op Bobby Green door middel van TKO in de eerste ronde. De enige nederlaag van de Rus in zijn carrière was tijdens UFC 192 in oktober 2015, waar hij werd KO ging tegen Adriano Martins.

Ik kom eraan

Nu, slechts twee weken verwijderd van hun langverwachte confrontatie, sprak Makhachev zijn bezorgdheid uit dat Oliveira mogelijk niet zal verschijnen in Abu Dhabi.

“Twee weken voor het gevecht, Charles en zijn team nog niet in Abu Dhabi., moet ik me zorgen gaan maken? Ondertitelde Makhachev een bericht waarin werd gesuggereerd dat Oliveira slechts 20 dagen voorafgaand aan het evenement zou aankomen.

De zorgen van Makhachev werden snel aangepakt door Charles Oliveira die op Instagram het volgende bericht voor zijn aanstaande tegenstander plaatste: "Rustig maar jonguh, papa komt eraan. Hallo Abu Dhabi ." Het ziet er dus naar uit dat de zorgen van Makhachev onterecht zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws