'Je moeder!' UFC-ster McGregor slaat terug naar uitdager MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Je moeder!' UFC-ster McGregor slaat terug naar uitdager

'Je moeder!' UFC-ster McGregor slaat terug naar uitdager

Conor McGregor is niet bepaald onder de indruk va de laatste pogingen van Jorge Masvidal om hem tot een gevecht aan te sporen. Na wekenlang lobbyen voor de matchup, vertelde Masvidal onlangs dat McGregors stilzwijgen over de mogelijke wedstrijd boekdelen over hem sprak.

De Ier die even gevat als beledigend kan zijn naar collega vechters reageert op aantijgingen van Masvidal die zelf zijn eigen moeder in de strijd lijkt te betrekken.

,,Conor wil het gevecht niet", zegt Masvidal. ,,Als hij dat deed, zou hij iets posten, hij zou iets zeggen. Hij zou waarschijnlijk gewoon mijn moeder beledigen of een familielid van mij of mijn land waar ik vandaan kom. "

Je moeder

Gisteren reageerde McGregor dan eindelijk op Masvidal op geheel eigen wijze. ,,Je moeder beledigen? Wat een loser ben jij maat. Ik en je moeder kunnen goed met elkaar overweg", zei McGregor in reactie op Masvidal. Die later ook weer van zich liet horen. ,,Ja, mijn moeder houdt van je man. Ze weet dat je op het punt staat het grootste salaris voor mij te worden en een relatief makkelijk gevecht", aldus Masvidal.

Volgens UFC-president Dana White zal McGregor naar verwachting eind 2022 of begin 2023 weer in actie komen. Ondanks geruchten over de terugkeer van McGregor in een bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather, verzekerde White maandag dat de volgende wedstrijd van de voormalige tweedivisie kampioen in een UFC-kooi zal zijn maar of dat tegen Masvidal zal zijn valt nog te bezien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws