Henry Cejudo open voor comeback tegen Alexander Volkanovski MMA Nieuws
MMA Nieuws

Henry Cejudo open voor comeback tegen Alexander Volkanovski

Henry Cejudo open voor comeback tegen Alexander Volkanovski
Henry Cejudo open voor comeback tegen Alexander Volkanovski

Voormalig UFC Kampioen Henry Cejudo houdt de deur op een kier voor een comeback. Cejudo wil een derde UFC wereldtitel binnen slepen.

De voormalige UFC-kampioen bantamgewicht en vlieggewicht vertelde TMZ in een video die maandag werd gepubliceerd dat hij een terugkeer zou overwegen. Als hij zou kunnen vechten tegen Alexander Volkanovski.

Ik wil geschiedenis maken

Cejudo, voormalige Olympische medaillewinnaar in het worstelen, kondigde verbluffend zijn pensionering aan. Nadat hij vorige maand met succes zijn bantamgewicht titel tegen Dominick Cruz had verdedigde tijdens UFC 249 in Jacksonville, Florida.

Ex kampioen Cejudo wil de UFC-vedergewicht titel van Volkanovski om zo kampioen in drie gewichtklassen te worden. Een prestatie die niemand in de UFC geschiedenis ooit heeft behaald.Ik ben tevreden over mijn carrière. Er zou maar één gevecht zijn dat me echt zou terugbrengen daar zou ik echt mijn bed voor uitkomen. Ik heb alles in MMA gedaan", vertelde Cejudo aan TMZ.

Onderhandel positie

Er is echter gespeculeerd dat Cejudo zijn pensioen gebruikt als hefboom om te proberen een groter contract van de UFC te krijgen. Sinds de aankondiging van de pensionering heeft de UFC Cejudo verwijderd uit de officiële UFC ranglijst.

'Ik wil anders zijn', zei Cejudo. "Er zijn veel kampioenen. Uiteraard is er maar één Triple C er is maar één Olympisch kampioen, vlieggewicht kampioen, kampioen bantamgewicht van de wereld. Het is mijn doel om de geschiedenisboeken in te gaan als de grootste MMA-vechter aller tijden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws