UFC Kampioen Henry Cejudo officieel verwijderd uit ranglijst – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Kampioen Henry Cejudo officieel verwijderd uit ranglijst

UFC Kampioen Henry Cejudo officieel verwijderd uit ranglijst

Henry Cejudo is officieel verwijderd uit de UFC-ranglijst hiermee komt de wereldtitel bantamgewicht vacant

Voormalig UFC-vlieggewicht- en bantamgewicht-kampioen Henry Cejudo is officieel verwijderd uit de UFC-ranglijst en zijn wereldtitel staat nu vermeld als vacant. Voor de bantamgewicht divisie betekent dit dat de titel nu voor het grijpen ligt.

Kandidaten genoeg voor Cejudo’s titel

UFC President Dana White heeft gezegd dat Petr Yan de volgende keer voor de riem zou vechten als Cejudo deze inderdaad vacht zou stellen. Het lijkt mogelijk dat de winnaar van UFC 250, Aljamain Sterling vs. Cory Sandhagen later tegen Yan voor de titel zou kunnen vechten.

Cejudo schokte de MMA-wereld toen hij abrupt stopte na een TKO-overwinning op Dominick Cruz in de tweede ronde bij UFC 249. Na de overwinning pakte Cejudo de microfoon en zei dat hij zijn handschoenen ophing.

Deur op een kier

Het was een beweging die de meeste fans verraste. Hoewel UFC-president Dana White zei dat de UFC al op de hoogte was. En de intenties van Cejudo om met pensioen te gaan geen verrassing was.

Ondanks dat Cejudo beweerde dat hij met pensioen ging, zei White dat hij de deur voor hem open zou laten om terug te keren naar de bantamgewicht divisie en zijn titel te verdedigen. White en de UFC hadden duidelijk de hoop dat Cejudo van gedachten zou veranderen.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page