Gratis kijken naar Conor McGregor vs. Dustin Poirier 2 en meer MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gratis kijken naar Conor McGregor vs. Dustin Poirier 2 en meer

Gratis kijken naar Conor McGregor vs. Dustin Poirier 2 en meer

Conor McGregor heeft zichzelf een behoorlijk doel gesteld in de aanloop naar zijn terugkeer naar de Octagon op UFC 257. De Ier is ervan overtuigd dat hij minder dan 60 seconden nodig, heeft om de Amerikaan uit te schakelen.

Zaterdagnacht is het zover wanneer McGregor en Poirier elkaar voor de tweede keer sinds 2014 ontmoeten. Poirier zegt de Ier binnen een ronde te verslaan. McGregor zelf zegt er niet langer dan een minuut over te willen doen.

Als fan wil je dit gevecht echt niet missen dus hebben wij wat feiten op een rij gezet. Hoe te kijken naar McGregor vs. Poirier en waar het plaatsvindt. UFC-president Dana White heeft plannen aangekondigd om fans aanwezig te hebben, hoewel tickets voor UFC 257 al uitverkocht zijn. Maar online kun je vanuit Nederland gratis kijken.

Wanneer is McGregor vs. Poirier 2?

UFC 257 vindt plaats op 23 januari, met McGregor vs. Poirier 2 als het belangrijkste evenement van de laatste kaart van de internationale vechtweek. Het event start op KIJK.nl en op TV via SBS 9 vanaf 04:00 uur in de nacht van zaterdag op zondag.

Waar vindt UFC 257 plaats?

De UFC verwijst met trots naar de bestemming van UFC 257 als ‘Fight Island’, een gemakkelijk merkbare manier om Yas Island in de Verenigde Arabische Emiraten te beschrijven. Tickets voor de fight card in de Etihad Arena waren direct uitverkocht. Zowel McGregor als Poirier zijn al aangekomen in Abu Dhabi.

Hoe laat begint het gevecht?

Er is bevestigd dat UFC 257 zal worden verzorgd door het Amerikaanse publiek, wat betekent dat de hoofdkaart pas op 24 januari om 04.00 uur Nederlandse tijd van start gaat. Het voorprogramma begint op 23 januari om 23.30 uur NL tijd. Tip: schakel eerder in op KIJK.nl om 03:00 want je zou zomaar nog wat van het voorprogramma mee kunnen krijgen.

Hoe laat vechten McGregor en Poirier?

McGregor vs. Poirier II vindt plaats op 24 januari om ongeveer 06.00 uur. Let wel dit is een richttijd. Als de gevechten eerder eindigen dan vechten McGregor en Poirier wellicht iets eerder.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/van-roosmalen-verwacht-volledig-te-herstellen-van-zwaar-ongeluk/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws