Doodsvonnis! Spong zal Silva vernietigen: 'Geen kans' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Doodsvonnis! Spong zal Silva vernietigen: 'Geen kans'

Doodsvonnis! Spong zal Silva vernietigen: 'Geen kans'

Tyrone Spong zal op 28 januari de MMA-kooi in gaan tegen Antonio 'Bigfoot' Silva zo werd gisteren bekend. Met de aangekondigde wedstrijd komen ook zorgen, niet om Spong maar over de Braziliaan. Verwacht wordt dat Spong geen spaan heel zal laten van Silva.

Echter zijn er dus zorgen om Silva, deze zou zijn doodsvonnis hebben getekend door het gevecht met Spong aan te gaan. Silva heeft een flink verliesrecord en heeft zijn laatste zes gevechten verloren, waarvan recent in juli dit jaar tegen Quentin Domingos. SIlva stond in 2017 tegenover Rico Verhoeven in een kickboksclash op Glory 46: China. Verhoeven veegde de ring aan met de Braziliaan.

Gezegd moet worden dat Silva tijdens zijn MMA-carrière ook winsten boekte, zo versloeg hij de Nederlandse UFC-legende Alistair Overeem in 2013 op UFC 156. Ook vocht hij tegen andere grote namen zoals Fedor Emelianenko, Mark Hunt en UFC-kampioen Daniel Cormier.

Dit overleeft hij niet

Dat Spong terugkeert naar de vechtactie is voor veel fans een langverwachte wens. De vechtlegende die in het kickboksen, boksen en MMA grote successen boekte, is nog steeds een fan favoriet. Nu hij Silva tegemoet treed komen er zorgen naar boven, de Braziliaan moet een doodswens hebben om tegen de legende ja te hebben gezegd (lees door onder tweet).

,,Overtuigd dat iemand Bigfoot dood wil hebben", schrijft vecht expert Caposa op Twitter. Analyst Al Zulino is het daar mee eens en schrijft: ,,Heeft Bigfoot problemen met iemand die hem dood wil hebben? " (lees door onder tweet).

Naar het gevecht welke onder de vlag van Eagle Fighting Championship plaats zal vinden, de organisatie van voormalig UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov, wordt nu al met spanning naar uit gekeken. EFC zal haar eerste evenement op Amerikaanse bodem houden en zet met Spong in de headliner een stevig statement neer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws