'Dit pik ik niet!' UFC Fans favo Lewis KO gemept MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Dit pik ik niet!' UFC Fans favo Lewis KO gemept

'Dit pik ik niet!' UFC Fans favo Lewis KO gemept

Sergei Pavlovich scoorde de grootste overwinning van zijn carrière bij UFC 277. De Rus versloeg Derrick Lewis via TKO op het 0:55 teken van de eerste ronde, in een zwaargewicht gevecht afgelopen nacht in Dallas.

De winst viel niet goed bij Lewis en zijn thuisstaat-fans. De 37-jarige stond vrijwel direct na het neergaan overeind en protesteerde tegen de beslissing. En zegt dat het geen knock-out was.

"Ik was klaar om hem vijf ronden te slaan, drie ronden, het maakt niet uit", zei Pavlovich na het gevecht. "Hoe vind je dat boksen? Ik heb mijn werk gedaan. Ik ben erg blij met mijn prestatie."

Lieveling

Pavlovich, die aan het evenement van zaterdag meedeed als het nummer 11-gerangschikte zwaargewicht, heeft nu zijn laatste vier gevechten gewonnen.

Lewis, de nummer 5 zwaargewicht, leed zijn tweede opeenvolgende verlies nadat hij in februari in Houston verloor van Tai Tuivasa. De 37-jarige heeft zijn laatste drie gevechten in Texas verloren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws