Denise Kielholtz in actie tijdens Bellator London MMA Nieuws
MMA Nieuws

Denise Kielholtz in actie tijdens Bellator London

Denise Kielholtz in actie tijdens Bellator London

Denise Kielholtz heeft haar eerste boeking voor 2022 te pakken. De Nederlandse treft Kana Watanabe uit Japan tijdens Bellator Londen in mei.

MMA-Fighting weet te melden dat Kielholtz de Japanse treft op 13 mei, die plaatsvindt in de SSE Arena in Londen. Zowel Kielholtz als Watanabe hebben een gedegen judo achtergrond. De Nederlandse is de huidige Bellator Kickboxing vlieggewicht kampioen bij de vrouwen.

Nederlandse top vechter

Kielholtz vocht voor de Bellator MMA vlieggewicht titel tegen kampioen Juliana Velasquez op 16 juli 2021 bij Bellator 262. Kielholtz verloor de wedstrijd met een flinterdunne split decision van de jury (lees verder onder video).

De Japanse Watanabe, is voormalig RIZIN en DEEP JEWELS vechter. Watanabe won haar eerste twee Bellator gevechten voordat ze in juni werd verslagen tijdens Bellator 261. De Japanse verloor door TKO in de eerste ronde van Liz Carmouche.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws