Knokpartij! Denise Kielholtz grijpt net naast Bellator titel (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Knokpartij! Denise Kielholtz grijpt net naast Bellator titel (video)

Knokpartij! Denise Kielholtz grijpt net naast Bellator titel (video)

Knokpartij! Denise Kielholtz grijpt net naast Bellator titel (video)
Denise Kielholtz links in gevecht met Juliana Velasquez | Foto Bellator MMA/Lucas Noonan

Denise Kielholtz is een klasse apart, afgelopen nacht verloor de Nederlandse tegen Juliana Velasquez tijdens Bellator 262 in de Mohegan Sun Arena in Uncasville. Met het verlies zag de Nederlandse de Bellator MMA vlieggewicht titel aan haar neus voorbij gaan.

Topknokker Kielholtz had niet dichter bij het behalen van de vlieggewicht titel voor vrouwen kunnen komen tegen kampioen Velasquez. De Nederlandse verloor nipt in een echte knokpartij van haar tegenstander en de verdedigende kampioene.

Met schade over haar hele gezicht en tranen in haar ogen, woonde Kielholtz de Bellator 262 persconferentie na het gevecht bij. Ze was duidelijk diepbedroefd en had een platform en een kans om uit te halen naar de juryleden. Ze deed het echter niet en hield de eer aan haar zelf.

Topknokker

,,Ze zeggen altijd, laat het niet in de handen van de juryleden”, zie Kielholtz tegen de aanwezige pers. ,,Ik neem niemand iets kwalijk. Ik verwijt mezelf alleen dat ik niet meer heb gedaan en ik weet dat ik meer kan, dus dat is gewoon teleurstellend voor mezelf. De juryleden doen hun werk en ik ben in hun ogen niet de kampioen van vanavond, maar dat zal ik in de toekomst zeker anders zijn.”

Voor Kielholtz, die Bellator de grote kickbokskampioen is, was dit haar negende MMA-gevecht, maar slaagde erin om de kampioen het moeilijk te maken, de overwinning was dan ook erg nipt voor Velasquez. Kielholtz is van plan om terug te keren naar de training in Nederland. En ze denkt al aan een tweede kans op de titel die er zeker zal komen.

Bekijk ook

Prof Kooivechter (29) opgepakt geweld tegen vrouwen

Wat de verdenkingen precies inhouden geeft de politie niet vrij.

Rus vernietigd Braziliaan tijdens kooigevecht: ‘Canvas knuffelaar’ (video)

Dit resulteerde in een een brute KO door een aantal welgemikte stoten

Glory’s Ross Levine verzekert zich van titelkans in Karate Combat (video)

De Glory Kickbokser boekte een spectaculaire overwinning

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page