De strijd is aan: McGregor en Poirier op wedstrijdgewicht (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

De strijd is aan: McGregor en Poirier op wedstrijdgewicht (video)

De strijd is aan: McGregor en Poirier op wedstrijdgewicht (video)

Conor McGregor en Dustin Poirier zijn vandaag door de weging gekomen voor hun gevecht aanstaande zaterdag op UFC 257 in Abu Dhabi. Dit is de tweede ontmoeting tussen de Ier en de Amerikaan sinds 2014.

Zowel Dustin Poirier en Conor McGregor werden vrijdagochtend voorafgaand aan hun lichtgewicht herkansing gewogen. McGregor tikte de weegschaal aan op 155 pond, terwijl Poirier 156 pond woog.

Lichtgewicht co-headliners Dan Hooker en Michael Chandler waren ook goed op gewicht. Ze haalden allebei 156 pond. Ook werd een vechter uitgesloten om te vechten. Nasrat Haqparast haalde zijn gewicht niet.

Uitvaller

De rest van de vechters waren goed op gewicht met Arman Tsarukyan die wel naast het gewicht zat meer met Haqparast de mat op zou gaan. Gisteren tijdens de persconferentie was te zien dat er tussen Poirier en McGregor veel respect is.

Dit meent niet weg dat beide vechters alles zullen geven in de kooi. Het UFC 257 event wordt live uitgezonden in Nederland via KIJK.nl. KLIK HIER voor meer info over de uitzendtijden en meer.....

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/vechtersbaas-jaagt-op-internet-crimineel-wij-weten-waar-hij-woont/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws