'De dood in!' McGregor los na UFC-titelgevecht Edwards vs Usman MMA Nieuws
MMA Nieuws

'De dood in!' McGregor los na UFC-titelgevecht Edwards vs Usman

'De dood in!' McGregor los na UFC-titelgevecht Edwards vs Usman

Conor McGregor kon het niet nalaten een van zijn vijanden Kamaru Usman volledig af te branden. Nadat deze zijn UFC weltergewicht titel verloor aan Leon Edwards eerder vandaag zegt McGregor dat deze zichzelf de dood in leunde.

Voor Conor McGregor was daar dan eindelijk de kans om Kamaru Usman tot het tot af te branden. De tot nu toe lang ongeslagen Usman werd in de laatste minuut door Edwards knockout getrapt. Op Twitter was de Ier ongezouten in zijn mening over Usman en diens verlies.

,,Niet eens een relatief hoge trap. Volledig leunde hij (Usman. red), zijn eigen dood. Een leunde zich een weg naar de overwinning. Een ander leunde zich een weg naar de dood. Gekke sport, ik hou ervan!", twitterde McGregor.

Complimenten

Voor Edwards had de Ierse UFC-ster die bij hetzelfde management zit alleen maar lof. ,,Een geweldig tafereel om getuige te zijn! Super gefeliciteerd Leon! Een echt goede, solide en toegewijde mixed martial artist! De tweede enige UFC-kampioen van het Verenigd Koninkrijk! Ongelooflijk! Gefeliciteerd vriend!"

Ongetwijfeld zal McGregor met veel interesse het gevecht hebben bekeken. Verwacht wordt dat de Ier volgend jaar zijn rentree maakt in de weltergewicht klasse. Voorheen streed McGregor vooral in de lichtgewicht divisie van de UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws