UFC 'KO' Video: Blaydes slaat daglicht uit Daukas MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC 'KO' Video: Blaydes slaat daglicht uit Daukas

UFC 'KO' Video: Blaydes slaat daglicht uit Daukas

Curtis Blaydes versloeg Chris Daukaus via TKO binnen 0:17 seconden in het UFC Columbus main event afgelopen nacht. Het zwaargewicht wil nu een interim titelgevecht met Cyril Gane.

Slechts enkele seconden in de tweede ronde, was het Blaydes die Daukaus vloerde met een rechterstoot. Hij kwam bovenop zijn rivaal terecht en regende stoten en ellebogen, waardoor scheidsrechter Herb Dean gedwongen werd in te grijpen.

Duidelijke boodschap

,,Ik wilde een boodschap afgeven… Ik zag de kans (voor de knock-out) en het werkte", zei Blaydes in zijn interview na het gevecht. De 31-jarige zei dat hij hoopt dat de overwinning hem in de rij zet voor een tussentijds titelgevecht tegen Gane.

Zwaargewichtkampioen Francis Ngannou zal waarschijnlijk tot 2023 buiten strijd zijn na een knieoperatie op 18 maart en zit ook midden in een contractgeschil met de UFC.

,,Ik denk dat ik een interim-titelkans verdien tegen Gane", zei Blaydes. "Ik wil de volgende. We kunnen het op elk moment doen - juni, juli of augustus. Ik ben er klaar voor."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws