'KO gaat vallen! Rozenstruik klaar om Blaydes te slopen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘KO gaat vallen! Rozenstruik klaar om Blaydes te slopen

‘KO gaat vallen! Rozenstruik klaar om Blaydes te slopen

'KO gaat vallen! Rozenstruik klaar om Blaydes te slopen

Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik staat op zaterdag 25 september tijdens UFC 266 in de T-Mobile Arena in Las Vegas, tegenover Curtis Blaydes. De Surinamer heeft de afgelopen maanden in stilte gewerkt aan zijn voorbereiding voor het gevecht.

De Surinaamse UFC’er kan niet wachten om het gevecht aan te gaan, de 33-jarige topknokker is op zoek naar een titel. Een overwinning op Blaydes brengt Rozenstruik weer een stuk dichterbij het UFC goud. ,,Ik ben heel erg enthousiast en kan niet wachten weer aan de bak te kunnen”, zegt Rozenstruik tegen de Surinaamse pers. ,,En mezelf met een overwinning weer een stap dichterbij een titelgevecht te brengen.”

Die KO komt er…

Rozenstruik die een begenadigd kickbokser is zal er voor gaan ballades staand te verslaan. Blaydes is een geduchte grondvechter die menigeen rivaal in slaap kneep, de Surinamer wil het niet zover laten komen. ,,Ik ga om Blaydes knock-out te slaan, voor mij is het winnen belangrijk”, aldus Rozenstruik.

,,Op 25 september sla ik Curtis Blaydes eruit.” Recente tekende Rozenstruik een 6 gevechten multi-contract bij de UFC. Dit verzekert de topatleet van een run richting de titel, mits hij zijn tegenstanders weet te verslaan.

Bekijk ook

‘Wat een Bullshit!’ Joshua slaat terug naar de pers

Anthony Joshua zegt dat er gelogen wordt

‘Permanente schade’ UFC-ster Ngannou over knieblessure

Ngannou verdedigde met succes zijn titel afgelopen weekend

Jake Paul vraagt om gevecht tegen Conor McGregor

Nu beiden op hetzelfde gewicht zijn

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page