'Contract tekenen of oprotten!' UFC bikkelhard zegt Nederlandse vechter MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Contract tekenen of oprotten!' UFC bikkelhard zegt Nederlandse vechter

'Contract tekenen of oprotten!' UFC bikkelhard zegt Nederlandse vechter

Gegard Mousasi, voormalig UFC-vechter doet een boekje open over de onderhandelingswijze van de UFC. Het zijn niet alleen knuffels, ze kunnen bikkelhard zijn.

Vorige maand liet Mousasi zien dat hij een van de beste vechters ter wereld is, toen de Nederlander Austin Vanderford een korte en klinische klap toebracht om de middengewicht titel van Bellator te behouden. Over zijn tijd bij de UFC doet Mousasi een boekje open in een video interview.

De Bellator-kampioen had het ondermeer over het krijgen van slechte aanbiedingen van de UFC. Mousasi werd door de UFC had voorgesteld om tegen Luke Rockhold te vechten. Dit strandde echter doordat het geld wat de UFC aanbood erg laag was. Bovendien werd het ook aan Jacare Souza aangeboden.

Tekenen

,,Ze boden me veel, veel minder geld dan Jacare. Ik zei, ik ga die shit niet tekenen. Ze zeiden tegen me. Je tekent het contract of je vertrekt", zegt Mousasi. UFC kan moeilijk zijn in onderhandelingen. Mensen denken dat het allemaal kusjes en knuffels zijn. Geloof me, ze kunnen bruut zijn. Als ze je nodig hebben, zal Dana White je bellen."

,,Als ze je niet nodig hebben, zul je op Sherdog te weten komen dat je bent ontslagen. " Mousasi kent het UFC-ecosysteem als geen ander. Hij oefende zijn vak uit in de Octagon van 2013 tot 2017 voordat hij tekende bij Bellator. Mousasi verliet de UFC na een reeks van vijf overwinningen, waaronder TKO's op Vitor Belfort, Uriah Hall en Chris Weidman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws