Conor McGregor's toekomstige tegenstanders! '2 Grote namen ontbreken' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor's toekomstige tegenstanders! '2 Grote namen ontbreken'

Conor McGregor's toekomstige tegenstanders! '2 Grote namen ontbreken'

Conor McGregor heeft al 14 maanden niet meer in de UFC-gevochten. Maar er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat zijn naam ter sprake komt als het om zijn comeback gaat en tegen wie.

Naarmate de terugkeer van McGregor die hersteld van een gebroken been dichterbij komt, wordt er gespeculeerd over wie zijn tegenstander zal zijn. Er zijn vijf serieuze kandidaten maar een met een grote naam ontbreekt, bokslegende Floyd Mayweather. Oud-rivaal Nate Diaz waar de Ier tweemaal tegen vocht valt ook af na zijn vertrek bij de UFC.

Floyd Mayweather, wiens bokswedstrijd met McGregor in 2017 een groot gelijkspel was, zei deze week dat hij onderhandelt over een nieuwe bokswedstrijd met McGregor voor 2023. McGregor heeft daar geen zin in en liet dit ook blijken door te stellen simpelweg geen interesse te hebben. Deze mikt eerder op een gevecht van betekenis binnen de UFC.

Wie dan wel?

Dus wie laat dat over voor McGregor? Charles Oliveira, Jorge Masvidal, Paddy Pimblett, Alexander Volkanovski en Justin Gaethje worden genoemd als tegenstanders die de Ier terug kunnen verwelkomen. De vraag blijft of de Ier meteen een titelkans krijgt. Zijn positie binnen de UFC zou daar mee helpen.

Zullen de UFC-matchmakers streven naar het grootste geld verdienende gevecht dat ze kunnen boeken. Of zullen ze proberen McGregor weer op het goede spoor te krijgen met een overwinning? Zal de UFC voor de glorie gaan door hem in een kampioenschapswedstrijd te plaatsen?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws