Conor McGregor geeft uitleg over 3e aankondiging pensioen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor geeft uitleg over 3e aankondiging pensioen

Conor McGregor geeft uitleg over 3e aankondiging pensioen
Conor McGregor geeft uitleg over 3e aankondiging pensioen

Conor McGregor over zijn pensionering. De UFC wilde macht tonen en over me heen lopen maar dat laat ik niet gebeuren zegt McGregor.

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen Conor McGregor onthulde details over zijn redenen om te stoppen met MMA-vechten. Conor McGregor kondigde zaterdagnacht sensationeel aan via een tweet dat hij met pensioen ging bij de UFC. De aankondiging van de Ier kwam vlak nadat UFC 250 was afgesloten.

Ik maak het zelf wel uit

Zondag meldde ESPN MMA meer details over het besluit van McGregor om te stoppen. Een belangrijke bron van onenigheid tussen McGregor en de UFC bleek welke gevechten hij moest voeren. En wanneer hij ze moest doen.

"Ik heb een plan en een methode opgesteld die de juiste zet was, de juiste methode", zei McGregor. "De UFC wil daar altijd tegenin gaan en het niet laten gebeuren of het gewoon doordrukken. Wat ik ook zeg, ze willen ertegenin gaan om een ​​soort macht te tonen."

Niet normaal meer

"Ze hadden mij gewoon moeten laten vechten tegen Justin Gaethje voor de tussentijdse titel dit zou de bal gewoon aan het rollen hebben gehouden. " De meningsverschillen over gewichtklassen bleken een echt knelpunt voor McGregor en de UFC. Waarbij de Ier zei dat de eisen van de UFC niet normaal waren.

Ook is McGregor niet mee gemotiveerd zo zegt hij dat hij sinds het gevecht tussen Woodley en Burns dat "zak er maar in". Over de uitdaging gedaan door Anderson Silva wilde McGregor ingaan. Ook hier lag de UFC dwars want Silva zou te oud zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws