EINDE: UFC ster Conor McGregor stopt definitief met vechten MMA Nieuws
MMA Nieuws

EINDE: UFC ster Conor McGregor stopt definitief met vechten

EINDE: UFC ster Conor McGregor stopt definitief met vechten
EINDE: UFC ster Conor McGregor stopt definitief met vechten

Voormalig UFC kampioen Conor McGregor stopt definitief met vechten. Voor de derde keer kondigt Conor McGregor zondag zijn pensioen aan.

McGregor kondigt voor de derde keer zijn pensioen aan via twitter. De Ier is inmiddels bekend om zijn schokkende berichten op social media. Vaak om de fans en tegenstanders op het verkeerde been te zetten. Of deze aankondiging van McGregor serieus genomen moet worden zal nog blijken.

Alweer met pensioen

De UFC noch president Dana White heeft het nieuws bevestigd wat als een bom op de ontbijttafel bij de UFC moet zijn ingeslagen. Afgelopen week werd nog gemeld door Dana White dat McGregor een titelkans zou kunnen krijgen. Hij zou wellicht tegen aartsvijand en regerend kampioen Khabib Nurmagomedov een kans krijgen.

Via twitter meldt McGregor dus opnieuw te zullen stoppen en definitief. "Hallo mensen, ik heb besloten met pensioen te gaan. Bedankt allemaal voor de geweldige herinneringen! Wat een avontuur was het”, meldde McGregor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws