Comeback UFC-Ster McGregor wordt 'grootste in sportgeschiedenis' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Comeback UFC-Ster McGregor wordt 'grootste in sportgeschiedenis'

Comeback UFC-Ster McGregor wordt 'grootste in sportgeschiedenis'

Audie Attar manager van de Ier, houdt vol dat de drive van Conor McGregor niet is afgenomen. Ondanks al het succes, het geld en de lofbetuigingen die McGregor heeft behaald, waaronder een cross-over bokswedstrijd met Floyd Mayweather, zegt zijn manager en zakenpartner Attar dat hij nog veel meer heeft dat hij wil bereiken.

UFC-ster McGregor werd de eerste dubbele kampioen van de organisatie en heeft meer pay-per-views verkocht dan welke vechter in de geschiedenis van de UFC. Hoewel zijn recente resultaten in de MMA-kooi niet zijn beste waren, is de Ierse ster niet klaar voor zijn laatste MMA-wedstrijd.

Dus wat drijft McGregor tegenwoordig? Attar zegt dat het antwoord simpel is. ,,Eerst en vooral houdt hij van deze sport", zegt Attar. ,,Ik denk dat dat het enige is dat heel speciaal aan hem is. Daarom heeft hij een niveau van succes kunnen bereiken dat de meeste vechters nastreven. Hij houdt ervan. Het tweede deel is dat hij een rasvechter is.

Iedereen wil

,,Heeft hij nog meer ambities en doelen die hij wil bereiken? Absoluut. Ik denk dat dat het zo speciaal en zo intrigerend maakt en het wordt een interessant verhaal. Ik geloof echt dat het de grootste comeback in de sportgeschiedenis zal zijn."

Wanneer McGregor zijn geplande comeback in 2023 maakt, weet hij dat zijn sterklant geen tekort aan opties heeft. Een gevecht wacht de Ier met voormalig lichtgewicht kampioen Charles Oliveira. Maar ook andere vechters staan in de rij met een reden. ,,Iedereen wil zeggen dat ze tegen Conor McGregor hebben gevochten. Ze streven er allemaal naar om die strijd te winnen, en dat is dus normaal. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws