BREAKING: Dana White 'Khabib overweegt terugkeer gevecht' MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING: Dana White 'Khabib overweegt terugkeer gevecht'

BREAKING: Dana White 'Khabib overweegt terugkeer gevecht'

Khabib Nurmagomedov de UFC-lichtgewicht kampioen lijkt uit pernsien te komen. UFC President DanaWhite kondigde vanavond aan dat de Rus terug wil komen. Echter zal dit afhangen van het UFC event van 23 januari.

White die gisteren achter gesloten deuren met de Rus sprak zegt dat een terugkeer onder andere afhangt van volgende week. ,,Ik heb met Khabib gesproken. Hij zet laat me volgende week zien wat de kwaliteit van de gevechten is. En ik zal misschien weer vechten",aldus White.

Ze moeten hun best doen

Op het UFC 257 event van volgende week staan twee top wedstrijden op de rol. De headliner wordt verzorgt door UFC-ster Conor McGregor die in de herkansing gaat met Dustin Poirier.

Khabib zal de lichtgewicht divisie dus niet ophouden en zegt dat als de lichtgewichten bij UFC 257 "iets speciaals doen". Hij zou kunnen terugkeren. Ook het gevecht tussen Charles Oliveira tegen Tony Ferguson kan bepalend zijn.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/mma-vechter-scoort-15-knock-outs-achter-elkaar-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws