Trainingsvideo Khamzat Chimaev lekt uit! 'Ziekte of Smoesjes?' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Trainingsvideo Khamzat Chimaev lekt uit! 'Ziekte of Smoesjes?'

Trainingsvideo Khamzat Chimaev lekt uit! 'Ziekte of Smoesjes?'

Khamzat Chimaev, de ster van UFC, is terug in training na zich terug te trekken uit UFC Saudi Arabia vanwege ziekte. Echter, fans uiten hun ongenoegen over zijn recente inactiviteit.

Khamzat Chimaev begon zijn UFC-carrière met een knal. Hij won drie bonusprijzen in slechts twee maanden en vestigde zich snel als een krachtpatser in de weltergewichtdivisie.

Van Dominantie naar Frustratie

Sinds hij in 2022 het gewicht niet haalde voor zijn gevecht tegen Nate Diaz, is het bergafwaarts gegaan met Chimaev. In de afgelopen 20 maanden heeft hij slechts één keer gevochten. Na zijn overwinning op Kamaru Usman bij UFC 294 leek hij op weg naar een titelgevecht. Maar door zijn afzegging tegen Robert Whittaker vanwege gezondheidsproblemen lijken die plannen in duigen te vallen.

Hoewel Chimaev beweert ziek te zijn geweest, is een recent online verspreide video van hem tijdens een trainingssessie in een bos fans doen twijfelen aan de ernst van zijn klachten. In de video ziet Chimaev er gezond uit en lijkt hij zich intensief te trainen.

"Allergie" tegen vechten?

Deze video zorgde echter voor een storm van kritiek op social media. Fans uiten hun onbegrip over Chimaev's terugtrekking en zijn huidige trainingsregime. Sommigen suggereren dat hij beter voor zijn immuunsysteem kan zorgen, terwijl anderen hem aanraden rust te nemen in plaats van direct weer te gaan trainen.

Een fan vat de algehele sentiment treffend samen: "Wat een bizarre video. Zeg hem dat hij naar binnen moet gaan zodat hij niet weer ziek wordt."

Kan Chimaev zijn reputatie redden?

Andere fans uiten hun frustratie met sarcastische opmerkingen. Zo schrijft iemand: "En hij is alweer verkouden," terwijl een ander een lucratief gevecht voorstelt: "Khamzat vs. zijn immuunsysteem op UFC Sphere, boek het maar."

Khamzat Chimaev staat voor een grote uitdaging. Hij moet niet alleen zijn gezondheid onder controle krijgen, maar ook het vertrouwen van de fans terugwinnen. Of hij dit kan waarmaken, is nog maar de vraag. Zonder overtuigende prestaties in de Octagon zal de kritiek ongetwijfeld aanhouden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws