'Bitch!' UFC'er zegt titelgevecht af: Poedel wil wel knokken MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Bitch!' UFC'er zegt titelgevecht af: Poedel wil wel knokken

'Bitch!' UFC'er zegt titelgevecht af: Poedel wil wel knokken

Dit valt niet goed bij de Rus die Sterling ervan beschuldigd op een makkelijke manier zijn titel te hebben afgepakt. In hun eerste gevecht afgelopen maart plaatste Yan een illegale knie tegen de neergehaalde Sterling, iets wat niet mag volgens de UFC regels. De Rus werd gediskwalificeerd en Sterling kreeg de titel.

Bitch poedel

,,Ik zei het toch al, Bitch Sterling durft niet tegen mij te vechten", schreef Yan op Twitter. Kort nadat het nieuws naar buiten kwam dat Sterling uit het gevecht is, deed Sean O'Malley een uitdaging uit naar Petr Yan. ,,Hallo Petr Yan. Geef me dat gevecht", schreef O'Malley in twee afzonderlijke tweets.

De Rus beantwoordde de uitdaging van O'Malley met het volgende: ,,Wat is er poedel?", een verwijzing makend naar de krullenkop van de vechter. Het is onwaarschijnlijk dat Dana White en zijn UFC Yan en O'Malley tegenover elkaar zal zetten. Het goede nieuws voor vechtfans is dat de UFC actief bezig is om Yan in de UFC 267-opstelling te houden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws