BIGFOOT SILVA: 'Ze hebben niet betaald dus ik vecht niet' MMA Nieuws
MMA Nieuws

BIGFOOT SILVA: 'Ze hebben niet betaald dus ik vecht niet'

BIGFOOT SILVA: 'Ze hebben niet betaald dus ik vecht niet'
BIGFOOT SILVA: 'Ze hebben niet betaald dus ik vecht niet'

Voormalig UFC-zwaargewicht Antonio Silva en ex tegenstander van Rico Verhoeven ligt overhoop met promotor Taura.

Antonio 'Bigfoot' Silva die in 2017 tegen Rico Verhoeven in de ring stond tijdens GLORY 46 in China, stond gepland om vrijdag te vechten tijdens het Taura MMA 11 event in Florida. Echter is hij van de vechtkaart gehaald en ligt overhoop met de organisator.

Silva claimt niet betaald te zijn, terwijl Taura beweerd dat de vechter niet door de medische keuring kwam vanwege medicijn gebruik. Bigfoot" beweerd dat hij een deel van zijn geld vooruit moest krijgen, maar nooit geld had ontvangen. Ook was zijn visum niet geregeld waar de organisatie zorg voor zou dragen.

Grote teleurstelling

Tegenover MMA Fighting verklaart Silva dat hij de wedstrijdovereenkomst op 8 juli had ondertekend, maar er kwamen enkele problemen naar voren, waaronder het visum. "Ik vertelde hen dat ik alleen zou vechten als ik de hele vechters gage vooruit kreeg," zei Silva. “Ze hebben om mijn bankrekening gevraagd, maar hebben zelfs de aanbetaling niet gedaan. "

Silva's advocaat Rembrandt Asfora gaf een verklaring af waarin stond dat "bepaalde contractuele verplichtingen niet volledig werden nagekomen door de organisatie, wat de deelname van de vechter op de genoemde datum in gevaar bracht." Silva zelf zegt de hele situatie te betreuren en had liever zijn fans niet teleurgesteld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws