Rico Verhoeven wint van Antonio "Bigfoot" Silva op Glory 46 China! Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven wint van Antonio "Bigfoot" Silva op Glory 46 China!

Rico Verhoeven wint van Antonio "Bigfoot" Silva op Glory 46 China!

Het was dan wel geen titel gevecht maar deze overwinning kan wel weer in de boeken voor Verhoeven!

Rico Verhoeven wint van Antonio "Bigfoot" Silva op Glory 46 China!

Verhoeven had voorspelt dat hij Bigfoot in de tweede of derde ronde KO zou krijgen. Dat is gelukt, maar iets eerder dan veracht, want velen hadden voorspelt dat Bigfoot het niet zou redden tegen Verhoeven. De partij was live te zien op TV en via een gratis live stream via UFC Fight card. De fans van Verhoeven hadden op deze manier de kans hun favoriete vechter aan het werk te zien. De partij was in de superlfight series van Glory, en omdat het geen titel gevecht was, is het een opmaat voor Verhoeven naar zijn komende partij in Ahoy Rotterdam.

Op naar december Glory Redemption

Verhoeven is nog niet klaar, hij zal tegen Jamal Ben Saddik op Glory Redemption vechten. Op Glory Amsterdam was een lange staredown tussen de twee die erg spannend was. Achteraf leek Verhoeven geïrriteerd waardoor het leek of hij verrast was met de confrontatie. Ook trof hij Badr Hari aan , waar hij uitgebreid mee stond te praten. De foto van het gesprek ging viraal op social media met allerlei speculaties over een rematch tussen de twee giganten. Hari die nog een kleine maand in de gevangenis moet doorbrengen is snel weer vrij man, hij traint inmiddels alweer een tijd bij Mikes Gym in Oostzaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws