Beruchte UFC'er Chimaev biedt McGregor hulp aan: 'We wachten op je' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Beruchte UFC'er Chimaev biedt McGregor hulp aan: 'We wachten op je'

Beruchte UFC'er Chimaev biedt McGregor hulp aan: 'We wachten op je'

Khamzat Chimaev nodigt Conor McGregor uit om met hem en Darren Till te trainen voor diens terugkeer naar de UFC.

De inmiddels om zijn snelle KO's op tegenstanders beruchte Chimaev, heeft McGregor een aantrekkelijk aanbod gedaan om met hem en Darren Till te trainen. De Ier is momenteel bezig met een comeback na een gebroken been. Door de blessure verloor hij zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier bij UFC 264 in juli 2021.

Tegen Kamaru Usman

Ondanks de tijd dat hij weg is uit de kooi, blijft de voormalige kampioen vol vertrouwen als altijd. Eerder deze week uploadde McGregor een trainingsvideo waarin hij zijn bokskunsten liet zien. Hoewel gezegd wordt dat de UFC wil dat de Ier het in juli opneemt tegen Nate Diaz, lijkt McGregor een andere naam in gedachten te hebben.

In een recent interview gaf McGregor aan dat hij Kamaru Usman als volgende wil. 'The Notorious' heeft geplaagd dat hij waarschijnlijk een titelkans zou krijgen bij zijn terugkeer. Hij heeft echter nooit aangegeven waar dat gevecht zou plaatsvinden, maar we weten een antwoord te hebben.

Vriendschap

Als reactie op een mogelijke zet in het weltergewicht heeft McGregor een interessant voorstel gekregen. Chimaev ging naar Twitter om de voormalige kampioen een kans te bieden om samen met Darren Till te trainen. Beide mannen maakten de afgelopen weken furore met hun opbloeiende vriendschap.

Als het aanbod echt is, komt het als een verrassing. In het verleden heeft Chimaev, McGregor vaak uitgedaagt. De Rus heeft ook onthuld dat hij ooit naar Ierland is gevlogen om te proberen de Ier in elkaar te slaan nadat deze Khabib Nurmagomedov in diskrediet had gebracht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws