BELLATOR ONTSLAAT TURKS-NEDERLANDSE VECHTER: 'Mij is niets vertelt' MMA Nieuws
MMA Nieuws

BELLATOR ONTSLAAT TURKS-NEDERLANDSE VECHTER: 'Mij is niets vertelt'

BELLATOR ONTSLAAT TURKS-NEDERLANDSE VECHTER: 'Mij is niets vertelt'
BELLATOR ONTSLAAT TURKS-NEDERLANDSE VECHTER: 'Mij is niets vertelt'

Er is flink wat rumoer ontstaan in de vechtsport wereld nu blijkt dat MMA-organisatie een aantal vechters buiten de deur heeft gezet.

Ook zijn er vechters zelf gestopt en met pensioen gegaan. Wat het einde betekent van hun verplichtingen jegens de organisatie. Dit zijn Jon Fitch, Rafael Lovato Jr. en Pat Curran. Onder de ontslagen vechters blijkt ook een landgenoot te zijn.

Ik wist van niks

De Turks-Nederlandse Hatice Ozyurt is door Bellator de laan uit gestuurd. Echter verklaart de vechter zeer verbaast te zijn, en meldt zij aan MMA DNA dat ze het nieuws via social media moest vernemen. Ozyurt vocht slechts een keer voor Bellator, maar bleef aan de kant wegens blessures en privé omstandigheden.

Ozyurt zegt op onderzoek uit te gaan waarom zijn aan de kant is gezet door Bellator. Waarom Bellator besloten heeft een groot aantal van haar vechters te ontslaan is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws