Bellator MMA werkt samen met Showtime Boxing aan comeback MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bellator MMA werkt samen met Showtime Boxing aan comeback

Bellator MMA werkt samen met Showtime Boxing aan comeback
Bellator MMA werkt samen met Showtime Boxing aan comeback

Bellator MMA zal naar verwachting samenwerken met Showtime Boxing op 24 juli in de Mohegan Sun Arena. Die dag zal Bellator zijn 1ste event weer houden sinds de lockdown.

Vechtsport organisatie Bellator MMA is klaar om weer aan de slag te gaan.Bellator richt zich op 24 juli voor de eerste show sinds de coronavirus pandemie het dwong de organisatie om tussen maart en juni verschillende events te annuleren.

Nog niets is zeker

Het zomerevenement start naar verwachting in de Mohegan Sun Arena in Uncasville. In samenwerking met Showtime Championship Boxing. Details van de evenementen worden nog steeds afgerond, er zijn geen officiële aankondigingen gedaan. Bellator-president Scott Coker zei dat het evenement van 24 juli niet is bevestigd

'Ik kan niets bevestigen totdat we goedkeuring krijgen.' In mei vertelde Showtime Sports-directeur Stephen Espinoza, die in januari werd aangesteld om toezicht te houden op Bellator als onderdeel van een bedrijfsreorganisatie bij ViacomCBS. Dat hij van plan was cross over evenementen te promoten met de MMA organisatie en Showtime Boxing.

Een mix van gevechten

"Of het nu een bokser of een MMA-vechter is, of een evenement waarbij je beide stijlen in dezelfde avond doet, de deur staat open en die gesprekken zijn aan de gang", zei Coker. "Het is niet bepaald, maar ik denk wel dat het ooit zal gebeuren. Er zullen boksers zijn die MMA ingaan en MMA-jongens die boksen. Daar hebben Stephen en ik het over gehad. "

Het event zou een paar halve finales bevatten in de lopende Bellator Featherweight World Grand Prix, waaronder kampioen Patricio "Pitbull" Freire vs. Pedro Carvalho. Bronnen melden dat er al contracten zijn ondertekend door sommige vechters. Of er Europeanen mee doen is niet duidelijk door de reis beperkingen naar de VS

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws