STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event MMA Nieuws
MMA Nieuws

STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event

STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event
STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event

Op het Bellator MMA-front was het de afgelopen maanden stil, maar dat kan in de zeer nabije toekomst veranderen. De organisatie plant een terugkeer eind juli.

De Amerikaanse MMA-organsatie Bellator hield zich lang stil terwijl concurrent UFC vrolijk Verder ging met het organisren van events in Amerika. De UFC wijkt nu zelfs uit naar Yas Island in Abu Dhabi waar het komende weken events houdt.

In de afgelopen maanden meldden meerdere media dat Bellator plannen had om zijn eerste evenement sinds de COVID-19-pandemie te houden in een studioruimte in Californië, eigendom van Paramount of Viacom. Het is onduidelijk of de organisatie die plannen nog heeft voor toekomstige kaarten.

Indianen reservaat

Bellator heeft geen evenement meer gehouden sinds Bellator 240 op 22 februari in Dublin. Bellator 241 stond gepland voor Mohegan Sun Arena op 13 maart zonder fans of officiële media. Dit werd uiteindelijk geannuleerd vanwege coronavirus problemen . De organisatie heeft vervolgens het resterende evenementenschema tot nader order uitgesteld.

Volgens meerdere bronnen, richt de in Californië gevestigde Bellator organisatie zich nu op de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut voor een evenement op 24 juli. Om Bellator in staat te stellen het event te houden, moeten de COVID-19-veiligheidsprotocollen zijn goedgekeurd door de Mohegan Tribe Department of Regulation.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws