STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event

STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event

Bij Bellator 186 zag het publiek ze letterlijk vliegen met de KO uitgevoerd door Tywan Claxton

Op het Bellator MMA-front was het de afgelopen maanden stil, maar dat kan in de zeer nabije toekomst veranderen. De organisatie plant een terugkeer eind juli.

De Amerikaanse MMA-organsatie Bellator hield zich lang stil terwijl concurrent UFC vrolijk Verder ging met het organisren van events in Amerika. De UFC wijkt nu zelfs uit naar Yas Island in Abu Dhabi waar het komende weken events houdt.

In de afgelopen maanden meldden meerdere media dat Bellator plannen had om zijn eerste evenement sinds de COVID-19-pandemie te houden in een studioruimte in Californië, eigendom van Paramount of Viacom. Het is onduidelijk of de organisatie die plannen nog heeft voor toekomstige kaarten.

Indianen reservaat

Bellator heeft geen evenement meer gehouden sinds Bellator 240 op 22 februari in Dublin. Bellator 241 stond gepland voor Mohegan Sun Arena op 13 maart zonder fans of officiële media. Dit werd uiteindelijk geannuleerd vanwege coronavirus problemen . De organisatie heeft vervolgens het resterende evenementenschema tot nader order uitgesteld.

Volgens meerdere bronnen, richt de in Californië gevestigde Bellator organisatie zich nu op de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut voor een evenement op 24 juli. Om Bellator in staat te stellen het event te houden, moeten de COVID-19-veiligheidsprotocollen zijn goedgekeurd door de Mohegan Tribe Department of Regulation.

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page