Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag MMA Nieuws
MMA Nieuws

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd, 27, werd onlangs ontslagen uit de UFC-selectie na een reeks van zeven gevechten. De vechtster had moeite om gewicht te maken als UFC-bantamgewicht. Ladd had haar 2 meest recente gevechten verloren tegen Raquel Pennington in april van dit jaar. En tegen Norma Dumont in oktober vorig jaar.

UFC baas Dana White gaf commentaar op de release van Ladd tijdens een persconferentie na het gevecht voor de finale van DWCS Seizoen 6 en zei: ,,We hebben geprobeerd om met haar samen te werken ze is een geweldig kind. Het is nooit leuk als je iemand er uit moet zetten die echt getalenteerd is. Maar een deel van het werk is gewicht maken.”

Het inmiddels voormalige UFC-bantamgewicht maakt de overstap naar vedergewicht bij de PFL (Professional Fighters League). Ladd zou het gemakkelijker moeten hebben om gewicht te maken en te vechten op vedergewicht in plaats van bantamgewicht in haar nieuwe uitdaging bij de PFL.

Grote uitdaging

“We zijn erg enthousiast om Aspen naar de PFL te halen. Ze is een getalenteerde vechter die heeft laten zien dat ze een van de beste vrouwen in de sport kan zijn en dat ze geweldig zal passen in het seizoen 2023", zegt PFL-president Ray Sefo (lees verder onder video).

Aspen Ladd zal naar verwachting in 2023 deelnemen aan het PFL-vedergewicht toernooi. Ladd zelf heeft de volgende verklaring afgegeven: “Ik wil de Professional Fighters League bedanken voor de mogelijkheid om mijn carrière voort te zetten. Ik kijk ernaar uit om mezelf te testen tegen de beste vedergewichten voor vrouwen ter wereld.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws