Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Eén klap: Germaine de Randamie snel klaar met Aspen Ladd (video)

Eén klap: Germaine de Randamie snel klaar met Aspen Ladd (video)

Eén klap: Germaine de Randamie snel klaar met Aspen Ladd (video)

Voor de fans die een knokpartij hadden willen zien wellicht teleurstellend, maar voor Germaine de Randamie een top overwinning.

De Randamie had maar één klap nodig om Aspen Ladd uit te schakelen zaterdagnacht tijdens UFC Sacramento. Het duurde maar liefst 16 seconden om de overwinning mee naar huis te nemen voor de Utrechtse.

Met deze overwinning van De Randamie op Ladd lijkt de Nederlandse een stap dichterbij op een rematch tegen Amanda Nunes, waar zij in 2013 haar enige verlies tegen leed.

Kleine moeite groot resultaat

Als het gevecht tegen Ladd een voorproefje is van wat de MMA-fans kunnen verwachten als De Randamie de kooi in zou gaan tegen Nunes, dan kan zijn in één klap de titel overnemen van de Braziliaanse.

ZIE OOK>> Trainer Badr Hari voorspelt winst Germaine de Randamie

De Randamie had namelijk versloeg Ladd dan ook met een goed gerichte stoot, die voor scheidsrechter Herb Dean genoeg was om het gevecht te stoppen, voor de Randamie geldt deze kan fris naar huis met een top overwinning op zak.

Bekijk ook

Nieuw onderzoek: MMA vechters spelen met hun leven door extreem afvallen

Verbod: Geen MMA gevechten bij ‘extreem’ gewicht verlies

De California State Athletic Commission heeft een belangrijke maatregel genomen in een poging om extreem afvallen voor MMA-wedstrijden in te dammen.

UFC-titelgevecht Germaine de Randamie uit ‘gevaren zone’

Er leek even een kink in de kabel te komen voor het geplande titelgevecht tussen de Nederlandse Germaine de Randamie en de Braziliaanse UFC-kampioen Amanda Nunes.

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.