Angsthaas! Blaffende MMA-vechter durft niet naar persconferentie MMA Nieuws
MMA Nieuws

Angsthaas! Blaffende MMA-vechter durft niet naar persconferentie

Angsthaas! Blaffende MMA-vechter durft niet naar persconferentie

Yoel Romero zou persoonlijk aanwezig zijn bij de persconferentie van Bellator 297 gisteren maar kon dit niet doen vanwege zijn hoogtevrees.

De persconferentie vond plaats op de 99e verdieping van het Willis Tower-gebouw in Chicago. Romero, een bekende MMA-vechter, staat op het punt om Vadim Nemkov te ontmoeten voor de lichtzwaargewicht titel van Bellator.

Yoel Romero slaat persconferentie van Bellator 297 over vanwege hoogtevrees

Ondanks zijn angstaanjagende reputatie in de vechtsportwereld, bleek hij ook bang te zijn voor hoogtes. Om Romero toch te betrekken bij de persconferentie, werd hij via een televisiescherm getoond.

Romero verontschuldigde zich voor zijn afwezigheid en gaf aan dat hij wist dat hij het gevecht met het gebouw niet zou winnen vanwege zijn angst. Dit was geen nieuwe ervaring voor Romero, aangezien hij eerder weigerde een foto te nemen op het "Sky Deck" van het Willis Tower-gebouw voor een gevecht.

Bellator en Romero maakten echter het beste van de situatie door hem virtueel aanwezig te laten zijn via de tv tijdens de persconferentie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws