Angst moment! Vechtbaas schijt peuken tijdens staredown (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Angst moment! Vechtbaas schijt peuken tijdens staredown (video)

Angst moment! Vechtbaas schijt peuken tijdens staredown (video)

Dana White UFC-vechtbaas had gisteren wellicht de het meest angstige moment op een staredown. Paulo Costa en Luke Rockhold stonden oog in oog maar leken even op elkaar los te gaan. Het koste White dan ook moeite de twee uit elkaar te houden.

Het is meer dan drie jaar geleden dat Luke Rockhold op het podium verscheen tijdens een UFC-staredown. Maar de voormalige middengewicht kampioen maakte de verloren tijd goed in een spannende face off met tegenstander Paulo Costa.

Dat was eng

Rockhold en Costa die de co-headliner van UFC 278 van zaterdag verzorgen bezorgde White bijna een hartverzakking. Het leek er even op dat beide alvast wilden knokken buiten de kooi. Voor White die de twee uit elkaar hield een angstig moment. Het is logisch dat White schrok want tijdens de persco zei Rockhold al korte metten te willen maken met Costa.

"Deze motherfucker wilde de strijd in de eerste plaats niet aangaan", zei Rockhold. β€œDe UFC dwong het hem door zijn strot en vervolgens stelde hij het twee keer uit. Jij kleine klootzak, hou je mond. Ik sla je kapot." Gelukkig voor White gebuerde dat niet op het podium. UFC 278 is te zien op Eurosport en Discovery+ voor de Nederlandse fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws