Alistair Overeem naar KSW? 'Hij wil graag vechten' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Alistair Overeem naar KSW? 'Hij wil graag vechten'

Alistair Overeem naar KSW? 'Hij wil graag vechten'

Alistair Overeem is een gewilde vechter, de legendarische knokker en UFC-veteraan lijkt erg dichtbij een contract met het Poolse KSW.

Legende Overeem is nog steeds wereldnieuws. In afwachting van een onderzoek naar het gebruiken van een verboden middel in zijn wedstrijd bij Glory tegen Badr Hari, lijkt de volgende uitdaging voor de Nederlander er al te liggen.

De grootste MMA vechtsport organisatie van Europa, het Poolse KSW zegt dichtbij een contract te zijn met Overeem. In een interview met Sportowe Fakty, bevestigde Martin Lewandowski de grote baas van KSW dat Overeem en de organisatie bijna rond zijn.

Alistair Overeem vraagt veel geld aan KSW

,,Hij wil graag vechten, een deal is erg dichtbij. Gewoon wachten om elkaar tegemoet te komen", zegt Lewandowski die ook aangeeft dat de prijs hoog zal zijn. ,,Alistair verwacht enorm veel geld op een aantal specifieke voorwaarden. Luister, laat me je eerlijk zeggen, het is geweldig. Dit vereist natuurlijk een heel groot gala met Alistair."

Al enige tijd wordt gesproken over een mogelijke overstap van Overeem naar KSW. De voormalig UFC-vechter verscheen onder meer in de studio tijdens een van de gala's. Niet lang geleden schoof Overeem aan bij een gezamenlijk diner met Lewandowski. Daarnaast heeft voormalig Glory vechter en vriend Arkadiusz Wrzosek enige tijd geleden onthuld dat Overeem het wel ziet zitten. Ook zouden de eerste gesprekken over een eventueel gevecht al zijn gevoerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws