Alistair Overeem: 'absoluut niet klaar met MMA-vechten' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Alistair Overeem: 'absoluut niet klaar met MMA-vechten' (video)

Alistair Overeem: 'absoluut niet klaar met MMA-vechten' (video)

Alistair Overeem moet zijn Glory Kickboks debuut nog maken maar sluit een laatste terugkeer naar het MMA niet uit. De 42-jarige zwaargewicht weet dat zijn vechtsport carrière niet eeuwig kan duren. Maar na zijn ontslag uit de UFC in 2021 heeft hij nog steeds de wens om nog minstens één keer deel te nemen aan MMA.

De Nederlandse vechtlegende Alistair Overeem heeft een professionele worstelwedstrijd geboekt in juli en een kickboksgevecht gepland in oktober. Maar dat betekent niet dat hij nog niet klaar is met mixed martial arts.

"Absoluut niet klaar met MMA", vertelde Overeem aan The MMA Hour. ,,Misschien nog een gevecht of misschien twee. Misschien een." Na het verlaten van de UFC verspilde Overeem geen tijd aan het tekenen bij Glory. Maar een blessure weerhield hem ervan om zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven te ontmoeten bij zijn terugkeer in de sport.

Overeem liet doorschemeren dat "er wat gesprekken waren" met een MMA-organisatie over een gevecht, maar voorlopig blijft hij gefocust op pro-worstelen en kickboksen voor de rest van 2022.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws