Alistair Overeem's worsteldebuut uitgesteld: 'Koningin gooit roet in het eten' Pro Wrestling
Pro Wrestling

Alistair Overeem's worsteldebuut uitgesteld: 'Koningin gooit roet in het eten'

Alistair Overeem's worsteldebuut uitgesteld: 'Koningin gooit roet in het eten'

Alistair Overeem zal zaterdag 4 juni niet zijn worsteldebuut maken in Engeland. Het Wrestling Entertainment Series (WES) live-evenement is uitgesteld tot 9 juli, vanwege problemen in verband met het platina jubileum van de Engelse koningin.

Het zou voor de Nederlandse UFC-legende en Glory Kickbokser Alistair Overeem de eerste keer zijn dat hij een zogenaamde pro-wrestling wedstrijd zou houden. Overeem die gepland staat om op 8 oktober dit jaar de ring in te gaan zal iets langer moeten wachten.

Dikke tegenvaller

Wrestling Entertainment Series, opgericht door Legion of Pain (ook bekend als The Authors of Pain en AOP), zou oorspronkelijk plaatsvinden op 4 juni in Nottingham, Engeland. Naast Overeem zouden verschillende ex-WWE Superstars zoals CJ Perry (Lana) en Lina Fanene (Nia Jax) zullen hun in-ring terugkeer maken tijdens het evenement.

Volgens een persbericht uitgegeven door de voormalige NXT Tag Team Champions en mede-eigenaar van de organisatie, Gzim Selmani, werd het debuut evenement verplaatst vanwege problemen in verband met het platina jubileum van de koningin dat dit weekend in het land wordt gevierd.

Onmogelijke taak

,,Het was een enorme onderneming om het evenement met een opzegtermijn van drie weken naar een heel ander continent te verplaatsen. Helaas, met de viering van het jubileum van de koningin en de impact die dit heeft op de evenementen sector in het VK, en met slechts drie weken om zich voor te bereiden, het bleek een onmogelijke taak", schrijft Gzim Selmani.

,,Ik wil mijn excuses aanbieden aan de fans voor het eventuele ongemak. We maken het goed met jullie allemaal op 9 juli met een ongelooflijke show! Ook heel erg bedankt aan iedereen die WES tot nu toe heeft gesteund. Sinds onze lancering zijn de reacties van fans, media en medeworstelaars ontroerend. Dank je! “Tot ziens op 9 juli!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws