Adesanya wil wraak rematch met Pereira: 'Ik kan hem aan' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Adesanya wil wraak rematch met Pereira: 'Ik kan hem aan'

Adesanya wil wraak rematch met Pereira: 'Ik kan hem aan'

Israel Adesanya is vastbesloten om wraak te nemen. Adesanya, die zaterdag op dramatische wijze zijn UFC middengewicht titel verloor aan Alex Pereira in het main event van UFC 281 wil een rematch.

Het was Adesanya's derde vechtsportverlies tegen Pereira, die de Nigeriaans-Nieuw-Zeelander tweemaal versloeg in kickboksen, waaronder hem de eerste knock-outnederlaag van zijn carrière bezorgde.

Adesanya, die nog nooit eerder bij middengewicht had verloren, was de grote favoriet om zijn titel te verdedigen voor een zesde gevecht op rij. Hij was schijnbaar minuten verwijderd van het behouden van het UFC goud, nadat hij drie van de eerste vier rondes had gewonnen op de scorekaarten van alle drie de juryleden.

Mijn ego

"Ik weet dat ik hem kan verslaan. Je hebt gezien dat ik hem kan verslaan. Hij heeft gewoon, ik zal geen geluk zeggen, hij heeft gewoon goed geïnvesteerd, een goed spel gespeeld; hij is een goede vechter. Het is mijn ego, misschien, Ik geloof gewoon dat ik beter ben."

Hun gedeelde geschiedenis en een gebrek aan andere tegenstanders voor Adesanya zorgden ervoor dat Pereira snel een titelkans kreeg, ondanks dat hij slechts zeven eerdere MMA-gevechten had gehad, waarvan er slechts drie in de UFC. Na het evenement zei UFC-president Dana White dat hij een onmiddellijke rematch voor Adesanya "niet uitsluit."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws