5 keer 's werelds sterkste man keert terug naar de MMA-kooi MMA Nieuws
MMA Nieuws

5 keer 's werelds sterkste man keert terug naar de MMA-kooi

5 keer 's werelds sterkste man keert terug naar de MMA-kooi

Mariusz Pudzianowski, vijf keer 's werelds sterkste man. Keert op 20 maart terug naar de MMA-kooi tijdens KSW 59: Fight Code in Lodz, Polen. De 43-jarige was voor het laatst in actie bij KSW 51. Waar hij bodybuilder Erko Jun versloeg met een tweede ronde TKO.

De Poolse grootmacht Pudzianowski domineerde de wereld van de sterke man voorafgaand aan zijn MMA-carrière. Hij heeft een recordaantal van vijf titels voor de sterkste man ter wereld, meer dan welke man in de geschiedenis van de sport dan ook.

Na zijn pensionering bij strongman, begon hij in 2009 aan zijn onwaarschijnlijke MMA-reis. De reusachtige Pool wordt beschouwd als een van de belangrijkste redenen voor de groei van MMA in zijn land.

Titelstrijd

Pudzianowski heeft carrière-overwinningen behaald op veteranen als Bob Sapp, Butterbean, Sean McCorkle, Pawel Nastula, Rolles Gracie Jr. en Jay Silva. Er werd ook aangekondigd dat KSW bantamgewichtkampioen Antun Racic (25-8-1) zijn titel zal verdedigen bij KSW 59.

De 30-jarige Racic is uitgegroeid tot een van de beste bantamgewichten in Europa door een record van 6-0 neer te zetten. Racic is KSW's allereerste kampioen op 135 pond.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/chaos-rondom-volgende-gevecht-ufc-kampioen-khabib/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws