UFC verschuift Jan Blachowicz vs Glover Teixeira naar latere datum
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC verschuift Jan Blachowicz vs Glover Teixeira naar latere datum

UFC verschuift Jan Blachowicz vs Glover Teixeira naar latere datum

UFC verschuift Jan Blachowicz vs Glover Teixeira naar latere datum

Jan Blachowicz en Glover Teixeira stonden begin september gepland voor wedstrijd om de UFC licht zwaargewicht titel in de headliner van UFC 266. Volgens sterke geruchten zou deze wedstrijd echter zijn uitgesteld naar UFC 267.

Het nieuws werd gemeld door de Braziliaanse sites Combate en AG Fight, na bevestiging van bronnen binnen de vechtsport organisatie. UFC 267 wordt op 30 oktober gehouden in Abu Dhabi.

De Braziliaanse veteraan riskeert daarom meer dan een maand extra wachttijd op de grootste kans uit zijn hele carrière. In de tussentijd zouden andere vechters in de ranglijst binnenkort een plaats op de lijst van volgende uitdagers kunnen boeken.

Eerste verlies

Tiezeira heeft vijf opeenvolgende overwinningen achter de rug, waarvan de meest recente afgelopen november werd ingediend tegen Thiago Santos dankzij een submission.

De regerend kampioen Blachowicz keert daarentegen terug van een belangrijke wedstrijd tussen kampioenen tegen middengewicht koning Israel Adesanya. Deze leed zijn eerste carrièrenederlaag door toedoen van Blachowicz tijdens UFC 259.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page