1 MILJOEN: Voormalig UFC- kampioen Fabricio Werdum tekent bij nieuwe werkgever MMA Nieuws
MMA Nieuws

1 MILJOEN: Voormalig UFC- kampioen Fabricio Werdum tekent bij nieuwe werkgever

1 MILJOEN: Voormalig UFC- kampioen Fabricio Werdum tekent bij nieuwe werkgever

Ondanks zijn leeftijd denkt MMA-veteraan Werdum er klaarblijkelijk niet aan om te stoppen. Zij contract liep af bij de UFC en Werdum besloot zich op de markt te gooien. PFL heeft aangehaakt en haalt nu de ervaren vechter binnen.

PFL beloofde Werdum een aantal gevechten voor 2021. En zal hij ongetwijfeld meedoen aan het zwaargewicht toernooi waar $ 1 miljoen verdeeld wordt. Werdum is blij met de deal die hij uit de onderhandelingen gesleept heeft.

Lekker verdienen

“Het was een zeer goede onderhandeling met hen. En ik weet dat de PFL flink aan het groeien is. Ik heb 23 jaar gevochten en dit is mijn droom. Ik wil misschien twee keer vechten in één event. Ik hou van het idee. Je hebt één gevecht, je wint, je gaat weer ', zei Werdum.

De voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt. Maar je kunt je er van uit gaan dat Werdum gegarandeerd een lucratieve gage krijgt. En nog eens $ 1 miljoen wint als hij het volgende zwaargewicht toernooi van de organisatie in 2021 wint.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws