UFC vechter Fabricio Werdum redt kinderen van verdrinkingsdood (video) Nieuws
Nieuws

UFC vechter Fabricio Werdum redt kinderen van verdrinkingsdood (video)

UFC vechter Fabricio Werdum redt kinderen van verdrinkingsdood (video)
UFC vechter Fabricio Werdum redt kinderen van verdrinkingsdood (video)

MMA-vechter Fabrício Werdum was afgelopen zondag de held van de dag. Op een strand in de buurt van zijn huis in Torrance, een stad in de buurt van Los Angeles, redde de voormalig UFC zwaargewicht kampioen een twee tieners van een zekere verdrinkingsdood.

Er waren twee jonge mensen in nood op zee, een jongen en een meisje, de strandwachten zetten hulp in maar Werdum besloot niet vanaf de zijlijn te willen mee kijke en kwam in actie.

"We waren bijna een uur op het strand aan het picknicken. Toen we een auto zagen van de strandwacht, die stopte de direct voor ons. Er bleken twee tieners in nood in het water. Ik zei dat ik wilde helpen en Karine (Werdum's vrouw) twijfelde, omdat het gevaarlijk was, maar toen ik keek, zagen wij twee kleine hoofden in de zee die 'help ons' schreeuwden. "

De zee in

"Ze waren erg ver, ongeveer 70 meter vanuit de kust. Toen de strandwacht het water in ging, deed ik mijn jas kleren uit en rende de zee in, "zei de Braziliaan..

Werdum overlegde kort met de strandwacht en pakte een zwemboei. De 41-jarige vechter zwom naar het jonge stel. De Braziliaan haalde samen met de strandwacht de tieners aan de kant en werd begroet door de aanwezige badgasten, het moment werd geregistreerd op video door zijn vrouw Karine.

Spanning

"Het was niet eenvoudig het meisje was in paniek en bleef gillen, de jongen was al versuft en gaf bijna de strijd op. Samen met de strandwacht die het meisje redde zwom ik met de jongen naar de kant"

"Een man kwam ons te hulp, de golven waren hoog maar het lukte ons. De adrenaline stroomde door mijn lijf, maar ze leven nog het had ook anders kunnen aflopen, "vervolgt Werdum.

LEES OOK: Agressie op straat: Politie moet de sportschool in

Het meisje en de jongen werden naar de eerste hulp vervoerd en konden na behandeling naar huis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws