Zware knock-out verpest Glory-debuut kickbokser! 'Geen schande in verliezen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Zware knock-out verpest Glory-debuut kickbokser! 'Geen schande in verliezen'

Zware knock-out verpest Glory-debuut kickbokser! 'Geen schande in verliezen'

Mark Trijsburg maakte afgelopen weekend zijn debuut bij Glory Kickboxing. Dit werd echter verpest door MMA-vechter Joilton Peregrino Lutterbach die de Nederlander keihard knock-out sloeg waardoor deze groggy in de touwen hing.

De fans die aanwezig waren bij het debuut van Trijnsburg waren het erover eens, het vergt flink wat moed de Glory ring in te stappen. Dat deed Trijnsburg dan ook maar Lutterbach die duidelijk meer ervaring had bleek dominanter en kreeg Trijnsburg KO.

Die kwam aan

,,Natuurlijk is een knock-out waar je als fans op zit te wachten, maar deze in de partij tussen Lutterbach en Trijnsburg was best wel heftig", zegt een fan die de moed van Trijnsburg prijst. ,,Die jongen stond daar wel om te knokken, jammer dat het zo eindigde. "

Lutterbach die duidelijk de overhand had, keek elke keer naar de scheidsrechter als deze een knockdown scoorde. Iets wat hij gewend is vanuit het MMA. Lutterbach die binnenkort bij Brave FC weer een MMA gevecht zal hebben, prees ook de moed en het doorzettingsvermogen van Trijnsburg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws