'Glory titelgevecht moet opnieuw!' Verbazing over verlies Nabiyev
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Glory titelgevecht moet opnieuw!’ Verbazing over verlies Nabiyev

‘Glory titelgevecht moet opnieuw!’ Verbazing over verlies Nabiyev

'Glory titelgevecht moet overnieuw!' Verbazing over verlies Nabiyev

Alim Nabiyev verloor gisteravond tijdens Glory 82 in Bonn, Duitsland van Endy Semeleer. Met het verlies had Nabiyev ook het nakijken op de weltergewicht titel. De partij ligt onder vuur, critici en fans zouden het gevecht graag opnieuw gedaan zien worden.

Het was een hard gevecht tussen Nabiyev en Semeleer die vochten om de Glory weltergewicht titel. Beide vechters waren op zoek naar een knock-out maar deze viel niet. De beslissing kwam uiteindelijk aan op de jury die Semeleer tot nieuwe kampioen kroonde. Deze beslissing ligt nu zwaar onder vuur van Nabiyev en zijn team maar ook de fans zijn het er niet mee eens (lees verder onder twitter bericht).

Op zijn Instagram zegt Nabiyev bestolen te zijn van de titel, ook fans en bekende namen zijn het niet eens met de beslissing van de jury. ,,Alhamdulillah bedankt mijn beste team voor alles! We zijn beroofd, we hebben niet verloren”, schrijft Nabiyev. ,,Bedankt allemaal voor de steun.”

We zijn bestolen

Ook de fans laten zich horen op social media; ,,Wil graag jullie mening. Andy Semeleer is een topper, maar ik vond Nabiyev de winnaar. Vreemde uitslag van de jury”, aldus een vraag op FB platform Real Warriors. Gilbert Ballantine voormalig topvechter is kort maar duidelijk; ,,Ik vindt dat Nabiyev duidelijk heeft gewonnen.” Andere critici reageren door te zeggen dat het gevecht opnieuw zou moeten in een rematch.

,,Als er protest wordt aangetekend tegen de uitslag dan moet dit in een vastgesteld tijdsbestek gebeuren. Wanneer dit niet gebeurt zal er geen onderzoek volgen. In principe kijken we nooit video’s terug”, was een eerdere opmerking van een official buiten Glory die de gevechten sanctioneren. Semeleer bood direct na de partij Nabiyev een rematch aan. Of deze er zal komen is nu nog niet duidelijk.

Bekijk ook

Dief bij Basic Fit aangepakt door spierbonk! 'Niet echt slim' (video)

Dief bij Basic Fit geklapt door spierbonk! ‘Niet echt slim’ (video)

Een Poolse man probeerde de kluisjes bij Basic Fit Holland Spoor in Den Haag open te breken

Ruziezoeker onderuit geklapt: 'Mijn iPhone, afblijven'

Ruziezoeker onderuit geklapt: ‘Mijn iPhone, afblijven’ (video)

Toen de ruzie escaleerde en ook nog eens het mobieltje

Vies knietje verpest ONE debuut van MMA icoon Soldic | video

Vies knietje verpest ONE debuut van MMA icoon Soldic | video

Helaas eindigde Soldic's eerste ONE Championship optreden eerder vandaag in een anticlimax

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page