🎥 Vurige confrontatie! Khbabez neemt Abena te grazen tijdens face off coach grijpt in Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Vurige confrontatie! Khbabez neemt Abena te grazen tijdens face off coach grijpt in

🎥 Vurige confrontatie! Khbabez neemt Abena te grazen tijdens face off coach grijpt in

Tarik Khbabez liet gisteren zien dat de rivaliteit met Donegi Abena echt is tijdens het face to face moment tussen de twee kampioenen. Khbabez die agressie toonde door gouden titelhouder Abena met een flinke duw naar achteren te gooien moest worden tegengehouden door de beveiliging.

Tot nu toe zat er niet echt veel pit in de momenten dat de vechters die morgen op de Glory Grand Prix tegenover elkaar in de ring elkaar face to face ontmoeten. Dat veranderde toen Khbabez en Abena elkaar confronteerden.

Khbabez de interim lichtzwaargewicht titelhouder en Abena die de gouden titel heeft kregen het met elkaar aan de stok. Na wat heen en weer gepraat werd het Khbabez teveel die als een wervelwind uithaalde.

'Kom dan als je een man bent'

Abena zichtbaar rustiger leek niet echt onder de indruk en zei: "Laat het me stras maar zien dan, als je en echte man bent." Dit wakkerde het vuur bij de Marokkaan alleen nog meer aan.

De trainer coach van Khbabez maande zijn vechter tot kalmte en zei: "Ik heb je gezegd rustig te blijven Tarik, stoppen nun. " De confrontatie belooft alvast een voorproefje te zin voor de clash van morgen in het Gelredome waar ook het achtman toernooi plaatsvind met Rico Verhoeven in de favorieten rol.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws