Topkickbokser Errol Zimmerman debuteert in december bij ONE Championship Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser Errol Zimmerman debuteert in december bij ONE Championship

Topkickbokser Errol Zimmerman debuteert in december bij ONE Championship
Topkickbokser Errol Zimmerman debuteert in december bij ONE Championship

Errol Zimmerman zal in december zijn debuut maken bij ONE Championship. Vandaag maakte de grootste vechtsport organisatie van Azië dit bekend.

Topkickbokser Zimmerman zou eigenlijk in maart dit jaar zijn debuut maken bij ONE. Hij was al klaar voor een gevecht in Vietnam. Echter ging dit niet door vanwege en tatoeage op de borst van de vechter. In een interview destijds vertelde hij daarover. ,,Het gevecht gaat niet door, ik heb een kruis op mijn borst. Maar in Vietnam vinden ze dat niet prettig", zei Zimmerman destijds.

Topvechter

De coronapandemie gooide verder roet in het eten toen alles werd stil gelegd. Nu zal Zimmerman die een van de topvechters is uit ons land. Zijn opwachting maken op 11 december in Singapore. Hij treft de Serviër Rade Opacic.

Zimmerman vocht bij de grote organisaties zoals GLORY, Enfusion en A1-WCC. Hij haalde ook kampioen tittels binnen onder andere in het Muaythai. Op hetzelfde event zal Nieky Holzken te zien zijn die de Australiër Elliot Compton treft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws