'Tavares gaat KO!' Maslobojev gaat voor winst tijdens Glory 81 (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Tavares gaat KO!' Maslobojev gaat voor winst tijdens Glory 81 (video)

'Tavares gaat KO!' Maslobojev gaat voor winst tijdens Glory 81 (video)

Sergej Maslobojev en Luis Tavares strijden tijdens Glory 81 op 20 augustus voor de lichtzwaargewicht titel van de de grootste kickboks organisatie ter wereld. Het belooft een van de knalpartijen te worden in Düsseldorf, Duitsland waar het gevecht plaatsvindt.

Het titelgevecht tussen Sergej Maslobojev en Luis Tavares kwam op bijzondere wijze tot stand. Glory termineerde de contracten van enkele Russische vechters waaronder lichtzwaargewicht kampioen Artem Vakhitov. Hierdoor kwam diens titel vacant waar Maslobojev en Tavares voor gaan strijden (zie interview in onderstaande video).

In een interview met onze site spreekt Maslobojev voor het eerst over de aanstaande clash met de Nederlander, waar hij zegt veel respect voor te hebben. Ook steekt de Litouwer zijn mening over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne niet onder stoelen of banken.

Goed besluit

,,Dit is niet normaal wat er gebeurt. Het is geen speciale actie maar regelrechte oorlog die Rusland voert. Ze vermoorden daar mensen", zegt Mslobojev. Over het feit dat Glory de Russische vechters ontsloeg zegt Maslobjev begrip te hebben. ,,Als je het niet aandurft stelling te nemen tegen de oorlog, dan kun je dit soort dingen verwachten."

,,Ik heb absoluut niets tegen Vakhitov, maar door te zwijgen stem je in met wat je land doet", aldus Maslobojev. Over het gevecht met Tavares is hij duidelijk. ,,Ik zou liegen als ik zij dat ik niet blij was dat dit nu gebeurt. We zouden al twee keer eerder tegen elkaar vechten. En nu gaat het gebeuren."

Over een eventueel gevecht op een later tijdstip met Rico Verhoeven is Maslobojev duidelijk. ,,We zullen zien wat er gebeurt. Eerst dit gevecht, dan kijken we verder." Op de vraag of Tavares KO gaat; ,,In principe ga ik strategisch vechten, maar als ik de kans krijg pak ik die knock-out recht op zijn gezicht", sluit Maslobojev af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws