🎥 Tarik Khbabez wil tegen beruchte vechter in Grand Prix finale Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Tarik Khbabez wil tegen beruchte vechter in Grand Prix finale

🎥 Tarik Khbabez wil tegen beruchte vechter in Grand Prix finale

Morgen is het zover: de loting voor de Glory Lichtzwaargewicht Grand Prix op 8 juni vindt plaats met daarin Tarik Khbabez. Dit belooft een bijzonder moment te worden, want de kickboksorganisatie heeft bekendgemaakt dat de loting anders zal verlopen dan bij de zwaargewichten.

Artikel details lees verder en bekijk de video....
De loting voor de Glory Lichtzwaargewicht Grand Prix vindt morgen plaats. Het evenement zelf zal plaatsvinden op 8 juni in Rotterdam. 
Glory Lichtzwaargewicht kampioen Tarik Khbabez is een van de deelnemers. 
Khbabez kijkt uit naar het toernooi en ziet zichzelf al in de finale staan tegen Bahram Rajabzadeh.

Een van de deelnemers aan de Grand Prix is Glory Lichtzwaargewicht kampioen Tarik Khbabez. De vechter heeft er enorm veel zin in en ziet zichzelf al in de finale staan. En wel tegen de onberekenbare Bahram Rajabzadeh.

Khbabez is een ervaren vechter

"Ik vecht wel mee, maar geniet er ook van als fan", aldus Khbabez, die zijn titel tijdens het toernooi niet op het spel zet. Op de vraag of hij bang is voor imagoschade bij een onverwachte nederlaag, antwoordt de kickbokskampioen resoluut: "Nee, daar heb ik geen angst voor."

Khbabez is een ervaren vechter die geen schroom heeft om deel te nemen aan een toernooi. Hij is dan ook vastberaden om de Grand Prix te winnen en zijn titel te prolongeren.

De loting voor de Glory Lichtzwaargewicht Grand Prix vindt morgen plaats. De Grand Prix zelf zal plaatsvinden op 8 juni in Rotterdam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws