'Sprakeloos!' Maslobjev over Tavares afzeggen Glory titelgevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Sprakeloos!' Maslobjev over Tavares afzeggen Glory titelgevecht

'Sprakeloos!' Maslobjev over Tavares afzeggen Glory titelgevecht

Glory Kickboxing kondigde gisteren aan dat Luis Tavares zijn lichtzwaargewicht titelgevecht tegen Sergej Maslobjev heeft afgezegd. Redenen werden er niet gegeven maar Maslobjev is sprakeloos over de afzegging.

Tegen onze redactie Maslobjev in een reactie sprakeloos te zijn. ,,Op dit moment weet ik niet wat ik moet zeggen. Want ik zit in de moeilijkste fase van voorbereiding. Ik heb net de info gekregen", zegt Maslobjev die klaar was om het gevecht aan te gaan.

,,Ik denk dat dat echte begrip binnen een paar dagen zal komen. Omdat het mijn plannen verandert en mijn harde voorbereidingen zinloos maakt. Ik begrijp het, maar ik voel het niet. Vraag het me een paar dagen later en ik zal kunnen uitleggen wat er in mij omgaat", aldus een zichtbaar aangedane Maslobojev.

Hoe nu verder?

Nadat het nieuws bekend werd dat Tavares niet zou vechten zonder opgaaf van redenen ging de geruchtenmolen draaien. Contact van onze redactie met de inmiddels voormalige langetijd manager van de kickbokser Luc Smits, leert dat deze al een tijdje niet meer samenwerken. Smits kon dan ook verder niets mededelen over de afzegging.

Glory kondigde aan dat er binnenkort meer bekend wordt over een nieuwe matchup voor de lichtzwaargewicht titel. Een van de meest logische gegadigden lijkt Tarik Khbabez. Deze kondigde recentelijk aan een overstap te maken van het zwaargewicht naar lichtzwaargewicht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws