'Schandalig wat Glory doet': Ex-kampioen Van Roosmalen baalt Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Schandalig wat Glory doet': Ex-kampioen Van Roosmalen baalt

'Schandalig wat Glory doet': Ex-kampioen Van Roosmalen baalt

Robin van Roosmalen voormalig Glory kampioen, kondigde afgelopen vrijdag aan te stoppen met kickboksen. Tegen Omroep Brabant-radioprogramma De Zuidtribune zegt Van Roosmalen dat Glory hem links heeft laten liggen en dat schandalig te vinden.

De voormalige kampioen Van Roosmalen stopte met pijn in zijn hart, maar zijn lichaam zal niet volledig kunnen herstellen na het tragische auto-ongeluk waarbij de topvechter zijn zusje Melissa verloor. Van Roosmalen zegt echter dat Glory nooit de moeite heeft genomen hem te contacten en te steunen.

Nooit om mij bekommert

,,Met alle respect, maar ik vind dat ze mij de afgelopen tijd niet helemaal netjes behandeld hebben. Ze hebben nog nog nooit uitgenodigd voor een evenement in Nederland of daarbuiten", zegt van Roosmalen. ,,Ik was er al bij sinds Glory 1. Ik heb geholpen Glory op te bouwen. Maar dan danken ze je nu opeens af." (lees verder onder video).

Ook zegt van Roosmalen geen bericht van Glory te hebben ontvangen over zijn besluit te stoppen; ,,Ze hebben nog niet eens mijn afscheidspost op Instagram gedeeld. Niet eens een belletje gedaan. Het is eigenlijk, ja, schandalig".

Hall of Fame

In zijn tijd bij Glory scoorde Van Roosmalen die tot de beste kickboksers ter wereld behoorde grote successen. In totaal is van Roosmalen zevenvoudig wereldkampioen. Hij vindt dan ook dat hij een plek in de Glory Hall of Fame verdiend.

De Kickbokser grapte daar over op Instagram maar ziet dat nu anders; ,,Het was een beetje een grapje. Maar inderdaad, ik vind wel dat ik daar recht op heb.", besluit van Roosmalen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws