ONE Championship wereldkampioen Regian Eersel staat op scherp Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

ONE Championship wereldkampioen Regian Eersel staat op scherp

ONE Championship wereldkampioen Regian Eersel staat op scherp
ONE Championship wereldkampioen Regian Eersel staat op scherp

Regian Eersel het wonderkind uit de Bijlmer, boekte grote successen in de kickboks wereld. Zo veroverde hij diverse wereldtitels, maar staat de kampioen voorlopig noodgedwongen aan de zijlijn.

Als op 19 december aanstaande Murthel Groenhart een gooi doet naar de wereldtitel van Cedric Doumbé zit in de Bijlmer Regian Eersel zich te verbijten.

De titelverdediging van de wereldkampioen bij ‘ONE’ (-77kg) ging door allerlei Corona-toestanden onlangs op het allerlaatste moment niet door. De kampioen die tot twee keer toe Nieky Holzken wist te verslaan, zou ook graag zijn opponenten bij Glory op het zegekarretje plaatsen.

CONTRACT

,,Pff ..praat mij er niet van”, begint Eersel als onze redactie hem naar zijn laatste reis naar Singapore vraagt. ,,Ik was voor vertrek negatief getest op corona, maar toen ik daar aankwam was ik weer positief. Bij thuiskomst ook weer negatief. Ik snap het niet meer”.

De houder van de wereldtitel bij ONE Championship, die uitkomt voor sportschool Sityodtong en onder het management valt van Maik Polanen wordt door velen gezien als de beste vechter ter wereld in de klasse tot 77kg. Of het er ooit van gaat komen dat Eersel tegen Doubé of Groenhart in de ring zal staan is nog ongewis. Het contract van Eersel loopt wel af begin komend jaar en de vraag is wat ‘ONE’ gaat doen.

MURTHEL vs CEDRIC

,,Ik gun Murthel de overwinning. Alleen al om die grote praatjes die Doubé heeft. Ik ga zeker kijken op 19 december. Wel met gemengde gevoelens uiteraard, want ik heb al een tijd niet gevochten. Wanneer ik weer in de ring sta blijft door al die Corona-toestanden onzeker maar ik ben in topvorm", zegt Eersel.

,,Ook qua gewicht zit ik goed”. De fulltime Kok bij een kinderdagverblijf hunkert weer naar een partij. Tegen wie maakt hem niet zoveel uit. Met zijn 27 jaar is de supervechter nog lang niet uitgevochten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws